Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Wil jij werken in een leuk klein team binnen ons topklinisch ziekenhuis die continu in beweging is en waar  de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat? Kom dan bij ons werken als (senior) adviseur zorgverkoop binnen een informele werkomgeving waar kwaliteit, initiatief, creativiteit en klantgerichtheid centraal staat! Bekijk snel deze interessante vacature.

Wat ga je doen?
Binnen het team werk je met je collega adviseur zorgverkoop en jouw manager zorgverkoop. Het team zorgverkoop hoort bij het cluster Financiën en werkt veel samen met medewerkers van Planning en Control. Het team houdt zich primair bezig met het bevorderen van markt- en klantgericht handelen van HMC. Je maakt afspraken met zorgverzekeraars over ziekenhuisbekostiging. Je positioneert HMC en laat zien waarin we onderscheidend zijn. Je vertaalt dit door naar medewerkers, huisartsen en zorgverzekeraars. Daarnaast speel je in op de wensen en behoeften van de klant speelt daarbij een belangrijke rol.

In de onderhandelingen met de zorgverzekeraars werk je samen met je directe collega’s en ondersteun je de manager zorgverkoop. Je bent medeverantwoordelijk voor de realisatie en nakoming van afspraken met zorgverzekeraars. Hiervoor werk je samen met interne- en externe partijen. De gesprekken en onderhandelingen met verzekeraars gaan over de inhoud en kwaliteit van de geleverde zorg, de contracten en prijzen. Gezien de ontwikkelingen op het terrein van de gereguleerde marktwerking is het noodzakelijk dat je zelfstandig en initiërend werkt, zowel ten aanzien van het verkoopbeleid als ten aanzien van implementatie van het beleid. Daarnaast adviseer je bij het ontwikkelen van producten en diensten door het ziekenhuis.

Met bijna alle verzekeraars is t/m 2021 een meerjarenafspraak gemaakt. Hierdoor is ruimte ontstaan voor het opzetten van projecten. Bijvoorbeeld in het kader van Juiste Zorg Op de Juiste Plaats (JZOJP) en het gebruik van Dure Geneesmiddelen (DGM). Als adviseur zorgverkoop speel je in dergelijke trajecten een belangrijke rol als bijvoorbeeld projectleider.

Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over een relevante HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen of bedrijfskunde).
 • Je hebt relevante werkervaring (kennis over de ziekenhuisbekostiging is een pré)
 • Je hebt affiniteit met financiën, contractbeheer en ingewikkelde rekenmodellen
 • Je bent communicatief sterk en stevig, maar ook toegankelijk
 • Je kunt je inleven in zorginhoud en professionals

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar), met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Je gaat, op basis van 36 uur en afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris verdienen van minimaal € 2665,- en maximaal € 4.466,- bruto per maand (FWG 55/60).
 • Je komt te werken in het eerste ziekenhuis in de Haagse regio met de certificering Top Employer (https://www.werkenbijhmczorg.nl/over-ons)
 • Voor ambitieuze zorgprofessionals onder ons heeft HMC interessante ontwikkeltrajecten. Bekijk hier onze loopbaanpaden. (https://www.werkenbijhmczorg.nl/uploads/tekstlane/looppaden_verpleegk_april_2019_def.pdf)
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering 
 • Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
 • We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder (https://www.werkenbijhmczorg.nl/uploads/tekstlane/folder_p_o_2019_def.pdf).
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen (https://cao-ziekenhuizen.nl/cao-ziekenhuizen-2017-2019)

Maar wij bieden nóg meer, denk ook aan...

Goede bereikbaarheid met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove (https://9292.nl/?naar=leidschendam_ziekenhuis-mch-antoniushove)
HMC Bronovo (https://9292.nl/?naar=den-haag_ziekenhuis-bronovo)
HMC Westeinde (https://9292.nl/?naar=den-haag_ziekenhuis-mch-westeinde)

Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega's nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

Jong HMC

Deze club enthousiastelingen bedenkt creatieve initiatieven voor jonge professionals tussen de 20 en 40 jaar. Denk aan meeloopdagen, barbecues, borrels, uitjes, themamiddagen etc! Misschien wil je wel in de organisatie?

3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

Oog voor jouw ontwikkeling

Met ons opleidingscentrum 'Het Landsteiner instituut' (https://landsteiner.nl/) bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen.

Interesse in deze vacature?
Solliciteer of neem contact met ons op!

We zien je sollicitatie via de 'Solliciteer' button tegemoet.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Godfried van Leeuwen (manager zorgverkoop), via 088 – 979 2784 (g.van.leeuwen@haaglandenmc.nl) of Pien Schröder (adviseur zorgverkoop) via 088 – 979 2239 (p.schroderwijnekus@haaglandenmc.nl). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Plaatsingsdatum 04-11-2019
Standplaats Den Haag
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 32 - 36
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris op basis van 36 uur en afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2665,- en maximaal € 4.466,- bruto per maand (FWG 55/60)
Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Godfried van Leeuwen
Telefoon 088 – 979 2784

Vestigingsplaats

Solliciteer